Csapatunk

picture

Yvonne Dederick

Tulajdonos - Ügyvezető igazgató

A Forbes Magazin 2015-ben, média kategóriában az 5 legbefolyásosabb magyar nők közé választotta, 2014-ben pedig a Marketing&Média „Top 50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban” rangsorának 25. helyén szerepelt.

Befektető cége - a Media Investment Partners Kft- által a Grandioso International Talent Management tulajdonosa, ügyvezető igazgatója. Ezen kívül digitális edukáció területen működő, fejlesztő cégekben befektető és kuratórium tag. Korábban a TV2 Média Csoport Kft, társtulajdonosa és ügyvezető igazgatója volt.

Az Egyenlítő Alapítvány társ alapítója. Sok éve aktív CSR területen, amiért számos díjat és elismerést kapott; CSR Best Practice valamint a BrandTrend Arany Aposztróf díjait.

Tanulmányait pénzügy és IT területen Amerikában végezte miután amerikai könyvvizsgálói akkreditációt szerzett. A London Business School Senior Executive Leadership kiemelt szakmai kurzusát végezte, valamint a Technical University of Munich Executive Digitalis Transformations and Entrepreneurship programot is.

picture

Bozsik Brigitta

PR & talent manager

E-mail: bozsik.brigitta@grandiosointernational.com

Pályafutását marketing és rendezvényszervező gyakornokként kezdte a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola marketing osztályán, majd a Mediaworks B2B marketing és PR gyakornoka lett. Ezt követően a Mediaworks kommunikációs menedzsereként dolgozott.

A Grandioso PR és talent managere.

Szakterületei és feladatai: a PR és kommunikációs tevékenységének koordinálása; a márkák piaci megjelenésének biztosítása; social media stratégia végrehajtása, a külső és belső kommunikációs anyagok teljes körű összeállítása; sajtófigyelések, kommunikációs anyagok megírása; média kapcsolatok szervezése, reklám, kommunikációs anyagok kialakítása; ügyfélkapcsolat. Kiemelt talentek személyes kezelése. Sajtóval való kapcsolattartás.

Brunáczky-Parádi Judit

PR partner

E-mail: judit.paradi@grandiosointernational.com

picture

Majlath Natasha

International Music Manager

E-mail: natasha.majlath@grandiosointernational.com