Hírek

Bővül a Grandioso International Management tevékenységi köre Médiapiaci szakemberekkel erősít az ügynökség

Bővül a Grandioso International Management tevékenységi köre 

Médiapiaci szakemberekkel erősít az ügynökség

Budapest, 2018. 12. 13.

A 2017-ben alapított Grandioso International Management ügynökség a talent management mellett, új üzletágakkal bővíti tevékenységi körét. Yvonne Dederick cégét erősíti Szentpéteri-Jakab Anita médiapiaci szakember és Parádi Judit, PR és kommunikációs ügynökségével. Bozsik Brigitta senior PR és talent managerként viszi tovább az üzletágakat.

Az ősszel több változás is történt a Grandioso International Management ügynökségi munkájában. Szentpéteri-Jakab Anita médiapiaci szakember csatlakozott a céghez, mint üzletfejlesztési és stratégiai vezető.  Állandó kommunikációs és PR ügynökségi partnerként Parádi Judit, PR kommunikációs szakember erősíti a csapat munkáját. Bozsik Brigitta az ügynökség munkatársa senior PR és talent managerként dolgozik tovább. Yvonne Dederick tulajdonos, a kreatív vezetői és nemzetközi menedzsment tevékenységekre fókuszál.

A talent management tevékenység a továbbiakban is a Grandioso egyik fő üzletága, amely határterületként eddig is foglakozott cégek kommunikációjával, ezek kampányaihoz segített influencereket és véleményvezéreket megtalálni.

A jövőben a cég integrált médiapiaci szolgáltatásokat is nyújt, PR és Kommunikációs üzletágán keresztül, így mind az ügyfeleknek, mind az általuk képviselt márkáknak és cégeknek teljeskörű kommunikációs stratégiát és megvalósítást tud adni a hazai és a nemzetközi piacon.  A PR Stratégia kialakításától elkezdve, teljeskörű kampánytervezés, fogyasztói és szakmai PR kommunikáció, médiamegjelenések generálása, médiakapcsolatok koordinálása, kommunikációs anyagok megírása, válságkommunikáció, sajtófigyelés, médiaelemzés, influencerek márkakampányokba való bevonásáig terjed a szolgáltatási kör. Ezen kívül influencer és esemény szponzorációval, zenei és művészeti események szervezésével is foglalkozik.

„Az elmúlt másfél év alatt a Grandiosonak nagyon szép eredményei vannak a talent management piacon. Az ügyfeleinknek nyújtott személyre szabott PR és médiapiaci szolgáltatások mellett, nyitni szeretnénk a piac más szereplői felé is. Az elmúlt időszakban több projektet is szerveztünk együtt Anita és Judit segítségével, melyek nagyon sikeresek voltak. A mi fő előnyünk a piacon, a multinacionális szakmai háttér mellett, a személyre szabott teljeskörű szolgáltatásban, rugalmasságban, itthoni és nemzetközi piaci tapasztalatban rejlik.” – mondta el Yvonne Dederick az ügynökség tulajdonosa.

Szentpéteri-Jakab Anita 1999 óta dolgozik a médiapiacon, több rádió és magazin beindításában vett részt, több évet élt és dolgozott külföldön, ahol nemzetközi produkciókat is szervezett.Visszatérte után kulturális események szervezése mellett 2017-től 1 évet dolgozott az IKO Artist Management felépítésén. Fő tevékenységei közé tartoznak a szponzoráció, marketing, promóció, a csapattal együtt a jövőben a nemzetközi piacra erőteljesen koncentrálnak.

A Grandioso ügynökség munkájához PR ügynökségi partnerként csatlakozott Parádi Judit.

A több mint tíz éves médiapiaci szakmai tapasztalattal rendelkező szakember korábban a Ringier majd a Mediaworks PR és B2B kommunikációs igazgatója, a cégek sajtószóvivője volt. Résztulajdonában lévő kommunikációs ügynökségén keresztül  kommunikációs tanácsadással, márkaépítéssel, personal brandinggel, HR és kommunikációs határterületekkel foglalkoznak. A Grandiosoban a PR és Kommunikációs üzletág teljeskörű stratégiai és szakmai munkáját támogatja ügynökségével.

Bozsik Brigitta korábban a Mediaworks kommunikációs menedzsere volt, pályafutását marketinges és rendezvényszervező gyakornokként kezdte a Budapesti Kommunikációs és üzleti Főiskola marketing osztályán. A Grandioso senior PR és talent managereként a cég PR és kommunikációs tevékenységének koordinálása, valamint a talent ügyfelek menedzselése, arculati és sajtómegjelenéseik szervezése tartozik feladatai közé.