Hírek

Sajtóközlemény

Együttműködési szerződést kötött az ATV és a Grandioso Management. A megállapodás értelmében a kereskedelmi csatorna állandó képernyőseinek menedzselését és értékesítését október 1-től a Grandioso Management végzi.

A két cég közötti megállapodás az ATV képernyőseinek menedzsmentjét és a booking szolgáltatást egyaránt magába foglalja. A televízió egyébként is erős nézettsége az elmúlt hónapokban stabilan emelkedett, ezzel a brand is tovább erősödött, a további építkezésben pedig még nagyobb szerepet szán képernyőseinek a csatorna.

Az ATV hosszú távú stratégiai terveiben szerepel a műsorvezetők személyes márkájának további építése összehangolva a csatorna érdekeivel, ezáltal kialakítva a még nagyobb elérést, és a szorosabb nézői kötődést. A talent ügynökség segítségével szeretnének továbbá lehetőséget biztosítani a képernyősöknek a csatornán kívüli megjelenéseik maximalizálásához is.

Az ATV az elmúlt hónapokban kitűnő szakemberekkel, a műfaj nagyágyúival erősített. A Grandioso Management kollégái sok éves szakmai tapasztalattal széleskörű rálátással és aktív piaci kapcsolatokkal rendelkeznek, az ATV-vel szorosan együttműködve, teljes körű szolgáltatást nyújtva segítik a csatorna hosszú távú terveinek megvalósulását.